7-kiuline terastross, nailonkattega, ø0,51 mm, Beadalon (USA) | Helmetrossid

7-kiuline terastross, nailonkattega, ø0,51 mm, Beadalon (USA)

7'st peenest traadikiust korrutatud terastross (täpne nimetus: peenkiudtross), mis on kaetud välismõjude eest kaitsva nailonkattega. Tänu nailonkattele püsib trossi värv ja läige kaua ja on katsudes meeldivama pinnaga. 7-kiuline tross on kõige levinum trossitüüp.
Erinevalt traadist on tross mitmekiuline, oma läbimõõdu kohta ülitugev, parajalt jäik ja elastne. Tross ei sobi seega põimimistöödeks.

Kasutamine: Ehete (eriti just kaelas kantavate) valmistamisel, kui on oluline, et ehe säilitaks oma korrapärast kuju ja rühti - omadus mis eriti oluline mitmekihiliste ehete valmistamisel. Tross võimaldab paremini, kui miski muu, teha ehteid, kus pärlid või muud ehteosad kinnitatakse kindlatesse paikadesse ja ei paikne üksteise kõrval. Trossi võib valida kahel põhimõttel: et välja ei paistaks (terase või ihu värvi) või siis täiendamaks ja olemaks osana ehtest. Trosse kasutatakse laialdaselt ka riputuskunstis, kristalllühtrite valmistamisel (näit. nn. kristallivihm).

Beadalon on trossimaailma tuntuimaid nimesid: traate ja trosse tehakse kõvasulamitest ja väärismetallidest; kasutatakse nii meditsiinis kui kosmoses... Beadaloni trossi otsas ripub Mona Lisa maal.

Läbimõõt: ø0,51 mm;
Materjal: roostevaba teras
Tangid: vali kõvema metalli lõikamist taluvad tangid
Lõpetamine/kinnitamine: spetsiaalsete stopperpärlitega (crimp beads) sisediam. 1,5mm, toruga (tube) sisediam. 1,3mm või kruvitavate stopperfitingutega (SCRIMP).

Saadaval olevad 7-kiulise roostevaba terastrossi läbimõõdud koos tõmbetugevusega:
ø0,38 mm, tõmbetugevus 7 kg
ø0,46 mm, tõmbetugevus 9 kg
ø0,61 mm, tõmbetugevus 9 kg

Aadress: OÜ Karnaluks, K.A. Hermanni 1/Tartu mnt. 63, Tallinn 10115, Eesti/Estonia, EU | Telefon: +372- 601 3373 | Telefax: +372- 601 3373 | e-mail: info@KL24.ee Avatud: Esmaspäev - Reede: kl. 9.00-17.00 ja Laupäeval kl. 9.00-15.00


Supported payment methods