• est flag
  • fin flag
  • rus flag
  • eng flag
Ostukorv on tühi

Tekstiililiim 40 ml, Casco, Sika, AkzoNobel, #2955 | Liimid

Tekstiililiim 40 ml, Casco, Sika, AkzoNobel, #2955


KASUTUSALA: Textillim on mõeldud tugevate kangaste, näiteks teksariiete, tööriiete telkide jm liimimiseks. Sobib samuti puuvillaste, villaste, linaste, polüestri, akrüüli / villa, polüestri / puuvilla ja kunstkiudkangaste ning naha liimimiseks. Ei sobi impregneeritud vm vetthülgava pinnatöötlusega materjalide liimimiseks.

TOOTE OMADUSED: Liimi võib kasutada nii märg - kui kontaktliimimiseks. Pärast kuivamist jätab liim valge veekindla liimikile, mis talub pesemist kuni +60ºC vees.

TEHNILISED ANDMED:
Sideaine Naturaalkautšuk
Värvus Valge
Konsistents Viskoosne
Kuivaine sisaldus Umbes 57%
Tihedus Umbes 950 kg/m³
Lahusti Vesi
Süttimispunkt  Puudub

KASUTAMISTINGIMUSED:
Kasutamistemperatuur +15...+25°C
Liimimisaeg  Kontaktliimimine: oodata u 30 minutit või kuni liim on kuivanud; märgliimimine: suruda pinnad kokku kohe või 5 minuti jooksul
Pintsel või liimilabidas
Pakend 40 ml
Säilivusaeg 24 kuud
Säilitamine Avamata pakendis.
Mitte hoida temperatuuril alla 0 °C ja üle +30 °C.

KASUTUSJUHEND:
1. Pind peab olema kuiv ja puhas. Pinnad ei tohi olla immutatud.
2. Lappimiseks (parandamiseks) kasutada kontaktliimimist. Kanda liim mõlemale pinnale ja oodata kuni liim on kuivanud (tavaliselt 30 minutit). Pressida kokk u võimalikult tugeva survega. Liim nakkub kohe.
3. Märgliimimisel kanda liim ühele pinnale. Suruda kokku otsekohe või 5 minuti jooksul.
4. Soovitatakse mitte kasutada õhukeste kangaste liimimiseks, kuna liim võib läbi tungida ja määrida riide. Liimiplekid puhastada otsekohe veega.

Puhastamine
Liimiga töötamisel tuleb järgida puhtust. Töötada hoolikalt, et liimiplekke vältida. Samuti vältida kontakti
silmade ja nahaga.
Toote sattumisel nahale pesta nahka kohe vee ja seebiga. Töövahendid pesta veega enne liimi kuivamist. Kuivanud liimi saab eemaldada mehaaniliselt või lahustada lakibensiiniga.

OHUTUS
Liim on lahustivaba. Enne kuivamist veega pestav/eemaldatav. See liim ei ole mänguasi! Säilita liimi lastele kättesaamatus kohas! Alla 3 a. kasutamiseks keelatud. Kui lapsed kasutavad liimi, on seda tehtav vanemate kontrolli all.

Suomeksi liimasta > klikkaa

 

OHUTUSKAART

Aadress: OÜ Karnaluks, K.A. Hermanni 1/Tartu mnt. 63, Tallinn 10115, Eesti/Estonia, EU | Telefon: +372- 601 3373 | Telefax: +372- 601 3373 | e-mail: info@KL24.ee Avatud: Esmaspäev - Reede: kl. 9.00-17.00 ja Laupäeval kl. 9.00-15.00


Supported payment methods