Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data01/virt15473/common/classes/common_basket.php on line 328
Kiirliim-geel Super Glue Express Gel 3 g, Casco, Sika #2988 | Liimid | www.KL24.ee

Kiirliim-geel Super Glue Express Gel 3 g, Casco, Sika #2988 | Liimid

Kiirliim-geel Super Glue Express Gel 3 g, Casco, Sika #2988


TOOTE TUTVUSTUS: Kiirliim on geeljas liim nii pehmete ja imavate kui ka kõvade ja mitteimavate materjalide liimimiseks. Liimib praktiliselt kõike välja arvatud "rasvased" plastid (polüetüleen, teflon...) Täitvate omadustega. Liim kõveneb 30-60 sekundiga.

KASUTUSALA: Sobib: litrite, kristallide, pärlite, nööpide, metalli, portselani, puidu, keraamika, kummi, plastmasside jne. liimimiseks. Klaaskristallide liimimisel kangale jätab kergelt elastse sideme mistõttu püsivad kristallid paremini kinni.

Liimi tüüp: Tsüanoakrülaat.
Värvus: Värvitu.
Kemikaalikindlus: Hea, talub vett, õli, lahusteid (lõplikult kõvenenud liimliide).
Töötemperatuur: +5...+25°C
Temperatuuritaluvus: -30...+100°C
Süttimispunkt: +87°C
Pakend: Tuub.
Maht: 3 g.
Toodetud / Made in: Rootsi/Sweden

KASUTUSJUHEND
Liimitavad pinnad peavad olema puhtad, kuivad ja õlivabad. Soovitatav on pinnad karestada peene liivapaberiga. Eemaldada tolm.
Torgata läbi pakendi ots. Kanda ühele pinnale õhuke liimikiht. Paks liimikiht pikendab kõvastumisaega ja mõjub halvasti liimliite tugevusele. Suruda pinnad kokku ja hoida olenevalt materjalist 15–90 sekundit. Liimliite maksimaalne paksus on 0,2 mm ning maksimaalne tugevus saavutatakse 24 tunniga.
Tähelepanu! “Rasvaseid” plastmaterjale, näiteks polüetüleen, polüpropüleen ja teflon ei saa liimida.

KASUTAMISTINGIMUSED
KULU üks piisk 3–5 cm²
LIIMIMISAEG 15-90 sekundit
VASTUPIDAVUS KEMIKAALIDELE: liimliide on niiskuskindel ja talub lühiajalist veega kokkupuudet. Vältida pikaajalist kokkupuudet veega. Talub hästi lahusteid ja tavalisi kodukemikaale.
TEMPERATUURITALUVUS – 30°C ... + 100°C.
SÄILIVUSAEG Vähemalt 1 aasta suletud pakendis temperatuuril kuni + 20°C.
Optimaalne säilitamistemperatuur on + 5°C.

KESKKONNA ASPEKTID TÖÖOHUTUS
HOIDA LASTELE KÄTTESAAMATULT. ÄRRITAB SILMI JA NAHKA.
Kaitsta silmi ja sõrmi. Silma sattumisel loputada rohke veega 15 minuti jooksul ja pöörduda arsti poole. Nahaga ja muude inimkudedega kokkupuutel liimub hetkega, seetõttu tuleb liimi kasutamisel olla väga ettevaatlik. Järgida juhiseid. Nahale sattumisel mitte kasutada õudu. Niisutada liimikohta veega kuni liimliide nõrgeneb või pesta atsetooniga. Mittekõvastunud liim lahustada atsetooniga. Kõvastunud liim eemaldada mehaaniliselt. Vedelat liimi sisaldavat pakendit mitte ära visata. Täiendava tervishoiu- ja ohutusalas e teabe aamiseks lugege kemikaali ohutuskaarti.

 

 

OHUTUSKAART / Safety Card

Helmic soovitab

Aadress: OÜ Karnaluks, K.A. Hermanni 1/Tartu mnt. 63, Tallinn 10115, Eesti/Estonia, EU | Telefon: +372- 601 3373 | Telefax: +372- 601 3373 | e-mail: info@KL24.ee Avatud: Esmaspäev - Reede: kl. 9.00-17.00 ja Laupäeval kl. 9.00-15.00


Supported payment methods