Püsiv kangaliim, aerosool Odif Fixation Permanente, 125 ml | Liimid

Püsiv kangaliim, aerosool Odif Fixation Permanente, 125 ml


Aerosoolliimi saad kasutada kanga isikupärastamiseks, dekoreerimiseks jms harrastustegevuseks. Ühendab materjale ilma õmblemata!

Liimib: kangaid, vilti, paelu, pitse, kunstlilli, aluskangaid, kartongi, paberit..


Kasutamine:

-Kaitse ümbritsevaid esemeid lenduvate liimiosakeste eest - liim on püsiv

- Loksuta korralikult ja pritsi umbes 20 cm kauguselt ühtlase kihina. Kata liimikihiga mõlemad pooled ja suru kokku koheselt. Silu ja pressi vajadusel. Suuremate detailide kokku surumisel kasuta sirget latti: valesti kokku liimunud toodet ei pruugi vigastamata lahti saada. Lõpuks triigi u. 45 sek puuvilla temperatuuril (***).
Kuivamisaeg: kasutatav koheselt

Pesujuhend: peab vastu pesemisele temperatuuril alla 40°C
Ballooni maht: 125 ml
Toodetud: EU (Prantsusmaa). Odif - Maailma tuntuim aerosoolliimide tootja.

OHUTUS
Aerosool on tuleohtlik. Kasutamis- ja säilitustemperatuur: alla 50°C. Ära kasuta aerosooli lahtise tule ega kuumade pindade  juures. Ära suru ega deformeeri purki isegi mitte siis, kui purk on tühi. See liim ei ole mänguasi! Säilita liimi lastele kättesaamatus kohas! Alla 3 a. kasutamiseks keelatud. Kui lapsed kasutavad liimi, on seda tehtav vanemate kontrolli all. Liim ei sisalda toksilisi, söövitavaid ega ärritavaid aineid, kuid silmade kaitsmiseks kasuta kaitseprille või kaitsvat maski. Liimi sattumisel silma pese rohke veega ja pöördu viivitamatult arsti poole ning näita talle toodet või selle pakendit. Nahale sattunud liim pese koheselt ära vee ja seebiga.

Aadress: OÜ Karnaluks, K.A. Hermanni 1/Tartu mnt. 63, Tallinn 10115, Eesti/Estonia, EU | Telefon: +372- 601 3373 | Telefax: +372- 601 3373 | e-mail: info@KL24.ee Avatud: Esmaspäev - Reede: kl. 9.00-17.00 ja Laupäeval kl. 9.00-15.00


Supported payment methods