Jaapani tüüpi peen-külglõiketangid 12,5 cm PIA899 | Külglõiketangid

Jaapani tüüpi peen-külglõiketangid 12,5 cm PIA899

Tangid on mõeldud kasutamiseks nii edasijõudnud harrastajale, profile, kui ka lihtsalt head tööriista hindavale kasutajale. Tange toodetakse väga erineva suurusega. Selle 12,5cm (4,5") seeria tangid on just nii suured, nagu seda juveliirid heaks on pidanud - istuvad mugavalt kätte.

Sellise disainiga käsitöötangid on väga populaarsed laialt helmetööd harrastavates Aasia riikides nagu Jaapan, HongKong, Taiwan, Hiina.. Tangid sobivad hästi kätte - need on kerged, õhukese konstruktsiooniga, sobides täpseks tööks. Tange hoiab koos tugev massivne neet, mis ei anna haaradele lõtku.

Tüüp: eriti peene ja täpse otsaga traadilõikamistangid keskmise ja madala tugevusega traadile (näit. alumiinium, vask, pronks, kuld, hõbe, pehmemad terasesordid...). (Semi-Flush Cutter). Teravad viimistletud otsad võimaldavad suurimat täpsust nõudvat tööd ning sälkamist.

NB! Mälutraat on ekstratugevast terasest ja nõuab spetsiaaltangide (Memory Wire Shears) kasutamist! Kasuta tööriistu sihipäraselt. Tööriista kohta kehtib reegel: kord rikutud - alatiseks rikutud.

Klass: universal
Lõigatava traadi maksimaalne läbimõõt: 0,5mm
Pikkus: 12cm
Käepide: plast

Valmistatud profitööriistade terasest.

Hooldus: Kord aastas pane tilk õli liigendi vahele ja liiguta käepidemetest 10-15 korda ning seejäre pühi ära mustunud õli. Nii säilitad tangide töötäpsuse pikkadeks aastateks.

Aadress: OÜ Karnaluks, K.A. Hermanni 1/Tartu mnt. 63, Tallinn 10115, Eesti/Estonia, EU | Telefon: +372- 601 3373 | Telefax: +372- 601 3373 | e-mail: info@KL24.ee Avatud: Esmaspäev - Reede: kl. 9.00-17.00 ja Laupäeval kl. 9.00-15.00


Supported payment methods